שמן אילנג אילנג


שמן אתרי טהור
שמן אתרי טהור

קרא עוד


אילנג אילנג (מהפרחים- בקיטור) – Ylang Ylang - Cananga odorata (איי קומורו, מדגסקר) אילנג אילנג בסינית= פרח הפרחים, השמן מופק בקיטור מהפרחים הטריים אשר נקטפו אך ורק עם עלות השחר, בתהליך ההפקה המיוחד של השמן ישנם מספר נקודות עצירה, כאשר בכל עצירה מפרידים בין שכבות השמן אשר הופק, השמן אשר מופק ראשון הינו בעל האיכות הגבוהה ביותר ונקרא – "אילנג אילנג אקסטרה" אחריו "אילנג אילנג I” ואחריו מספר שתיים ושלוש. ריחו מתוק ונפלא, נפוץ מאוד בתעשיית הבשמים ("טטיאנה" ועוד רבים ומפורסמים), מעורר מיני, מרגיע, יעיל לשיפור עור מבוגר, משמש בתעשיית הקוסמטיקה העילית לקרמים לטיפוח עור מבוגר. יעיל בטיפול בדלקות, חום גבוה (עקב השפעתו המנטלית בהרחה הגורמת לאיזון, לרגיעה וירידת לחץ הדם), נוגד דיכאון יעיל. מתחבר טבעי עם: ברגמוט, לבנדר, נרולי, סנדלווד, וטיבר, נרקיס ולימון. סימונו בתעשיית הבשמים: M/B

מתאים לטיפול בבעיות עור, בערבוב (כחלק מפורמולה) האילנג אילנג עם שמנים אתרים אחרים הוא מגביר את פעילותם ומייצב את הפורמולה (קרמים).

קונטרא אינדיקציה – קבוצת סיכון נשים בהיריון, ילדים קטנים, קשישים.

הוראות שימוש: בהרחה, כי הוא עובד ישירות על המוח.

תכולה: 10 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.