שמן בוראג' כבישה קרה אורגני


קרא עוד


שיח הבוראג' נפוץ בכל רחבי אירופה ומדינות צפון אפריקה וגדל בגבהים של עד 1,800 מטר. השיח עשיר בצוף מתקתק והינו חביבם של הדבורים. הכפריים באירופה מוכרים את מיץ הבוראג' מעורב עם גרגיר הנחלים כתרופת סבתא בדוקה נגד שעלת, התקררות וברונכיטיס. השמן המשווק על ידנו נקי לחלוטין ומאושר למאכל. שמן הבוראג' הינו אחד השמנים היוקרתיים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה העילית. שמן הבוראג' מכיל את הכמות הגדולה ביותר הקיימת בטבע של חומצת גאמה לינולית (GLA 22%) וזאת בנוסף לחומצות השומניות החשובות לחיזוק מבנה התא, להזנתו, לשמירת לחותו ועצירת הזדקנותו. רוב חברות הקוסמטיקה, המוכרות קפסולות ופנינים למיניהם להזנת העור, מוכרות למעשה את שמן הבוראג', כך שבליעת חצי כפית של שמן הבוראג' שלוש פעמים בשבוע, תהיה יעילה יותר לגוף וחסכונית באלפי אחוזים. עקב יכולת החדירה הקלה של שמן הבוראג' לתא , יעשה השמן את אותה הפעולה של בליעת הקפסולות על ידי מריחתו על פני העור. לבוראג' יש תכונה ייחודית והיא ששימוש ממושך של מספר חודשים יעשה פלאות בממברנת התא יזין אותה ויגמיש אותה. בתעשיית הקוסמטיקה העילית שמן הבוראג' הינו הבחירה הראשונה של היצרנים בכל קרם, סרום ותכשיר, אשר פעולותיהם קשורות בחידוש תאים, החייאה והזנת העור. השמן ניתן לשימוש בכל מוצר ושימוש קוסמטי ללא הגבלה.

תכולה: 100 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.