שמן מקדמיה


קרא עוד


מקדמיה Macadamia Ternifolia   Macadamia Oil מקור העץ באוסטרליה. בשנת 1880 הובא העץ להוואי וכיום הינו מהווה את אחד מענפי היצוא העיקריים שלה. שקד המקדמיה נחשב בכל העולם כשקד לאניני טעם ושמנו משמש לסלטים. השמן עשיר מאוד בחומצות שומן בלתי רוויות, אומגה 3 ואומגה 6, בנוסף יש בו % 21 חומצה פאלמיטולאית (זהו הריכוז הגבוה ביותר הקיים בשמן) החיונית למניעת התחמצנות התאים (anti-oxidant) ועצירת תהליך הבלאי שלהם. שמן המקדמיה משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: קרם לחות והזנה, קרם נגד קמטים, קרם החייאה לעור סביב העיניים, למוצרים לאחר שיזוף. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי. עצה: שמן מעולה, בריא, יעיל ומשתלב בקלות עם כל שמן.

תכולה: 100 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.