שמן קוקוס


קרא עוד


קוקוס Coconut Oil - Cocos Nucifera מקור העץ הינו באיי הודו המערבית. כיום הוא גדל בהודו, מלזיה, אינדונזיה, ברזיל, מקסיקו וברוב ארצות המזרח. המיץ אשר בתוך האגוז משמש כמשקה מזין, מרווה, סטרילי, ואנטי באקטריאלי. הפרי משמש כמאכל אהוב ומשמש בעיקר למתכוני עוגות, חמאות וממתקים. השמן בצורתו הטהורה הינו במרקם משחתי (זאת עקב תכונתו לקפוא בטמפרטורה של 15 מעלות). בצורתו הטבעית משמש השמן כווקס הזנה טבעי לשיער. להפשרה יש לשים את הבקבוק בקערית מים חמים, או בשמש או מספר שניות במקרו גל. שמן הקוקוס משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: קרם לייפוי והזנת השיער, לשמני גוף, לקמרים לעור מגורה ויבש. שמן מוביל בתעשיית הסבונים. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי. עצה: השמן טוב לכל מטרה, נעים וקל לשימוש. מהילתו בשלושה חלקים שווים עם שמן החוחובה  ושמן האבוקדו, יניב שמן מעולה ביותר לשיער, למסיכה, לשימון, להזנה, לקצוות מפוצלים, להגנה משמש, ללחות וברק, לשיער פגום, צבוע ויבש. ניתן למריחה ישירה על השיער. הוספת חץ כף מהתמהיל לבקבוק השמפו שלכם, תניב שמפו באיכות מהדרגה הראשונה.

תכולה: 1000 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.