שמן רוז היפ כבישה קרה


קרא עוד


רוז היפ – Rose Hip Oil - Rosa Mosqueta הרוז היפ גדל בדרום אמריקה ובאירופה. הזן הגדל באירופה הינו ROSA RUBIGNOSA ואינו מצטיין באיכויות של השמן המופק מה – ROSA MOSQUENTA  המיוצר בצ'ילה.כמאכל הינו משמש בעיקר ליצור תה רוז היפ. ברוקחות השמן משמש תודות לחומצות ולוויטמין F הטבעי שלו, להרזיה. שמן הרוז היפ הינו מהחשובים והמעולים בתעשיית הקוסמטיקה. לפני כעשר שנים כל יצרן קוסמטיקה עילית בעולם הקים קו מוצרים שלם המבוסס על שמן הרוז היפ. היות ועולם הקוסמטיקה דורש חידושים (לא תמיד יותר טובים מהקו הקודם), ירדה הפופולריות שלו למרות שהינו מהשמנים הטובים ביותר לעור. שמן הרוז היפ בעל תכונות ריפוי מעולות, וזאת עקב הכמות הגדולה של חומצה לינולאית הנמצאת בתוכו לצד מספר רב של חומצות שומניות בלתי רוויות החיוניות לעור. שמן הרוז היפ הינו היחידי שנבדק קלינית למטרות ריפוי והעלמת צלקות, חתכים, טיפול בקלואידים, חידוש והזנת תאי העור וטיפול בעור מגורה. מכיל ויטמיו E טבעי. שמן הרוז היפ משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: לקרמים נגד קמטים, לשמפו לשיער פגום ויבש, לשמני גוף, לקרמים לחידוש תאים, לקרמים לחות לעור יבש, לקרמים ומוצרים לתינוקות. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי.

תכולה: 100 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.