שמן שומשום


קרא עוד


שומשום – Sesame Oil - Sesamum Indicum שיח השומשום מקורו באי סונדה אשר בפסיפיק. כיום רוב גידולו נעשה בהודו, סין, טורקיה וארה"ב. זן השומשום האמריקאי הינו המשובח ביותר לעשיית השמן. השמן המשווק על ידנו מאושר למאכל. השומשום הינו אחד המאכלים הנפוצים בעולם ומשמש לעשרות מתכונים, יצור מרגרינה, קישוטים ותיבולים. תודות לתכולת הליפידים, גליצרידים ופרוטאינים הגבוהה שלו בנוסף למספר רב של חומצות שומניות בלתי רוויות החיוניות לגוף. נחשב השמן שלו לשמן אכילה תזונתי מדרגה ראשונה. ממשלת הודו למשל אוסרת על יצוא השמן היות והשמן משמש לתזונת התושבים בלבד. בסין משמש שמן השומשום עם דבש מהווה תרופת סבתא בדוקה נגד גרון דלקתי ודלקת ריאות. שמן השומשום הינו שמן מעולה להזנת העור ושמירה על לחותו. שמן השומשום משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: למוצרי גוף (שמני שיזוף ושמני אמבט), לקרמים לפנים לעור רגיל ויבש, לקרם לחות ולעור סביב העיניים, לקרם הזנה לעור מבוגר, לשפתוני לחות ולשמירה על עור השפתיים. השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי.

תכולה: 1000 מ"ל.

אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. להרחיק מהעיניים ומהישג ידם של ילדים. נשים מניקות / בהיריון יש להיוועץ ברופא לפני השימוש. אין לבלוע.


* כל המידע המפורט באתר הינו מידע מקצועי כללי, לצרכי העשרה בלבד. אין המדובר בהמלצה לרכישת מוצר כלשהו ממוצריה של חברת רוזאמיקס Rosamix, או בהצהרה לגבי יעילותם או תכונותיהם. מוצריה של רוזאמיקס Rosamix הם אינם תרופה ואינם מיועדים לרפא מחלה כלשהי. ההסתמכות על המידע המפורט להלן היא על אחריות הקורא בלבד ומומלץ להתייעץ עם רופא מוסמך טרם רכישת מוצר כלשהו.
* התמונות באתר הינם להמחשה בלבד, אנו משתדלים לדייק ככל האפשר בתיאור המוצרים, אולם יחד עם זאת יכול והתיאורים, המידע, והצבעים, אודות המוצרים באתר לא יהיו עדכניים ונטולי שגיאות.